..... Humøret kom tilbake

Etter en redbull og noe frokost og litt mindre rot så kom humøret tilbake! Patrik har dratt ut med en kompis for å ordne litt ting å tang mens Dan Liam allerede har sin 2 "middags" hvil for dagen, hadde jeg vært smart hadde jeg lagt med nedpå jeg også mens lille gullet sover men da blir det bare hardt å stå opp igjen vis jeg skulle sovne. Pluss er enda endel å gjøre her før jeg tar folk inn i hus.

Gleder meg så til vi er ferdig med oppussinga så jeg kan kjøpe vitrineskap, kommode osv så jeg har plass til å legge ting å tang, skulle tro vi var en familie på 8 med all klesvasken og alt rotet rundt men vi er faktisk bare 3 + en hund. Taisen hadde noen rare utfall inatt som gjorde at jeg fikk så lite søvn inatt som jeg gjorde, han drakk 1 og 1/2 skål med vann og gikk bare rundt å peip så skulle han ut på do så klarte han aldri å komme til ro igjen for å sove så når jeg gikk å la meg i senga igjen da sto han utfrobi soverommet og peip så da var det bare å ta han opp i senga så jeg fikk sove litt. Han ligger enda og sover etter en natt med lite søvn for han også. Huff.

Neste uke er virkelig stapp full av gjøremål. Mandagen er det bursdagen til pappa, Tirsdag må vi ut å ordne skjorte & dresssko til Patrik pluss bordpynt til dåpen, Onsdagen begynner meg å Tina med litt baking og gjøre klar noe pynt, Torsdagen kommer det folk fra Nord Norge og sommeren på torvet, Fredag og Lørdag er det full gang med baking og matlaging pluss vi må dra å ordne lokale der vi skal ha dåpen og Søndagen er det dåp. Skjønner ikke åssen vi skal klare å rekke alt. Meeen det ordner seg vel.

Tror jeg skal prøve å gjøre meg ferdig her nå, mens lille mann enda ligger å sover.

Én kommentar

J13

16.06.2012 kl.20:58

Det skal snart være sirkus i Søgne og jeg lurte på om DU kunne hjelpe til å få folk til å IKKE DRA på SIRKUS? Vær så snill å skriv om det på blogg, facebook, tvitter osv. Her er en turneoversikt for Sirkus Arnardo: http://www.arnardo.no/flash/index.htm

De mishandler dyrene så dyreelskerne vil ha slutt på dyr i sirkus! Takk på forhånd :)

Skriv en ny kommentar

Lilypie First Birthday tickers
mo9caaa90

mo9caaa90

22, Søgne

Heter Monica og er 22år, har en liten gutt på 10 uker <3 Forlovet og samboer med Patrik. Bor på Sørlandet.

hits