Snart i mål.

Idag fikk jeg endelig bestillt marsipan lokk med bilde av Dan Liam til dåpen, håper det blir bra. Meg & Tina skal lage dåpskaka sjøl å må si jeg er himla spent på åssen det kommer til å gå, men jeg har trua. Har også ordna litt tørr varer som kaffe, sprøløk, dressing osv som skal være på koldtbordet. Var innom en blomster butikk også å hørte ang roser og de får inn nye roser på Onsdag så da kunne jeg komme å plukke ut de jeg ville ha så skulle de oppbevare de for meg til Lørdag. Men er enda endel som må ordnes før Søndag.

Dan Liam fikk smake litt på pære pure idag og det falt i smak det også, nå har han smakt gullrot pure, pære pure og most banan. Kun noen få skjeer for å smake. Er slik at han blir vandt med litt smaker til han skal begynne å få grøt. Kun 3 dager igjen så er lille gutten min hele 3mnd, tiden raser jo avsted.

Jeg bytta ut alle flaske tutene også idag til nr2 så det kommer ut litt mere melk enn nyfødt tutene, gikk så lang tid nå med de så funka bra og bytte de ut. Nå tar det liksom ikke 30-40min med en flaske, utrolig deilig.

Regner med vi drar inn til byen imårra for å ordne Patrik dressko og en ny skjorte på moods of norway. Må også se om jeg finner noen fine lyseblå steiner jeg kan bruke i dåpen pluss noe baketing på hobbyhimmelen. Er mye som skal bakes på Fredag og Lørdag, heeele helga blir å gå til baking. Godt jeg får hjelp fra Tina, så kommer jo Yngvild og Stephan også på Torsdagen så det går forhåpentligvis veldig bra.


Blonde topp og singletter fra Cubus. Den orange singletten er MYE finere i virkeligheten. Haha

Kjøpte også fondant kuttere i alfabetet fra Wilton men nå vil ikke blogg.no la meg laste opp fler bilder, typisk.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lilypie First Birthday tickers
mo9caaa90

mo9caaa90

22, Søgne

Heter Monica og er 22år, har en liten gutt på 10 uker <3 Forlovet og samboer med Patrik. Bor på Sørlandet.

hits