Dagen idag.

Endelig har vi fått kjøpt dresssko og dress belte til Patrik, vi fant ut at han bare bruker den moods skjorta han allerede har til dressen. Fikk også ordnet meg noen av tingene jeg trengte til bakinga på hobbyhimmelen og ho tipsa meg om mange gode tilbud som kommer på handelens dag. Jippiiii. Fant endelig noen vaser også idag på upstairs som jeg skal bruke i dåpen, og noen små pynte blomster, håper bare det blir bra når det kommer på borene.

Det tok 1 hel forbanna time hjem fra byen idag, midt i rushet selvfølgelig og Dan Liam skreik heeele veien hjem siden det var da han skulle ha mat. Stakkars liten! Nå ligger han å har en liten middags lur mens jg oppdaterer dere. Fikk en halv laks av pappa idag, heeelt fersk laks som broren min har fiska så regner med det blir en sen lakse middag idag eller imorgen. NamNam.

Ellers snakket jeg nettopp med eieren av lokale der vi skal ha dåpen og vi får nøkkelen imårra, deilig å få den tidlig da kan vi dra tidlig på Lørdagen og ordne bordene og alikevel rekke butikker vis vi ser vi mangler noe.

Torsdagen som kommer er det nattåpent på sørlands senteret med masse gode tilbud og jeg tror jeg må ta meg turen opp dit å kikke litt før de fra Nord kommer. De hadde vertfall tilbud på 2 leker jeg skal kjøpe Dan Liam , 1 til jul og en som han kan få nå! Geeenialt.

Sola skinner å det er nydelig vær, jeg krysser fingrene for at det holder seg. Skal man høre på værgudene så er ikke det tilfelle desverre men det er jo lov å håpe. Bare det blir fint på Torsdag når det er sommeren på torvet, og Søndag når dåpen er. Hihih.


Bordpynt kjøpt på Nille


Wilton fondant og wilton gum paste kjøpt på Hobbyhimmelen


Candy melt fra wilton og wilton pinner kjøpt på Hobbyhimmelen


Wilton whoopie pan kjøpt på Hobbyhimmelen


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lilypie First Birthday tickers
mo9caaa90

mo9caaa90

22, Søgne

Heter Monica og er 22år, har en liten gutt på 10 uker <3 Forlovet og samboer med Patrik. Bor på Sørlandet.

hits