Litt mindre å tenke på.

Goood kveld.

Føler meg 4kg lettere med litt ting som er blitt unnagjort idag. Har fått bestilt brød, lagt av roser og fått nøkkelen til lokalet! Så da er det vel egentlig bare den siste handlinga og bake dagene som står igjen, og pynting av lokale. Deilig å ha litt mindre ting å tenke på.

Ellers skal vi ha vår første natt uten lille mann imårra, gruer meg masse kjenner jeg ! Siden vi skal ut på sommeren på torvet så skal Henriette passe Dan Liam til Fredags mårran, blir veldig veldig rart å vite at han er med noen andre å ikke oss. Men det vil nok gå veldig bra.

Mårra dagen blir hektisk. Skal levere mini, handle inn litt ting å tang i sørlandsparken, hente folket på flyplassen så rett ut! Kan garantere at jeg ikke kommer til å rekke sørlandsparken, selv om jeg virkelig vil opp dit siden det er markeds dager på senteret. Kaaaanskje det går om jeg planlegger dagen skikkelig bra. Haha.

Jeg har virkelig ett stooort problem når det gjelder lokale der vi skal ha dåpen, oppdaga idag at de har kun ett kjøleskap som er delt i 2 liksom! Ene halv delen er kjøl den andre halv delen er frys. Jeg har liksom masse kaker , brus og mat osv som skal oppbevares kjølig. Luksus problem sier jeg bare, er det noen som har noen ideer til hva jeg kan gjøre ???? Sånne ting blir jeg virkelig stressa over.

Dan Liam har vært en skikkelig blid fis idag, er så gøy når han er så blid. Prater og smiler hele dagen, nå har han begynt å prøve å herme etter meg når jeg rekker tunge osv. Han prøvde også å få tak i føttene sine idag men han rakk ikke helt til stakkar. Nå de siste dagene har han begynt å sikle/sugle skikkelig mye må jo tørke han hele tiden, bodyen og smekkene blir jo våte på 1 2 3 nå . Hehe.


Fineste engelen min <3 Elsker deg mer enn ord kan beskrive <3


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lilypie First Birthday tickers
mo9caaa90

mo9caaa90

22, Søgne

Heter Monica og er 22år, har en liten gutt på 10 uker <3 Forlovet og samboer med Patrik. Bor på Sørlandet.

hits