Dan Liam 3 mnd <3

Idag er det nøyaktig 3mnd siden verdens fineste gutt ble født på Kristiansand sykehus, Dan Liam ! <3 Det er helt utrolig at disse mnd har gått så utrolig fort, han var jo en sååå liten fin baby men nå har han virkelig vokst og utviklet seg masse.

Vi hadde gjort oss opp mange tanker ang det å bli foreldre på de 9mnd jeg gikk gravid! Vi hadde innstilt oss på at det ble nok maaaange våken netter, man opplever en spesiell kjærlighet, gjerne at det kunne bli litt tungt det første året osv. Men ingen av meningene vi hadde gjort oss opp med stemmte i det hele tatt. Vi har ingen våken netter med Dan Liam han sover rundt fra kl 21.30 tiden ca til 09.00 / 09.30 hver eneste dag, utrolig stolt over han som sover rundt så tili uten å våkne for mat. Og den kjærligheten vi trodde vi ville føle ble ganget med sikkert 10000 ganger mer enn vi kunne trodd, har aldri vært så glad og brydd meg så mye om ett mennesk før som det jeg gjør for Dan Liam. Han er virkelig mamma's store stolthet <3. Vi har det ikke spesielt slitsomt heller siden han er så snill meste parten av tiden og  sover enda på dagtid, han skreik jo endel den første mnd men han slet jo med veeldig mye luft i magen stakkars. 


Sååååååå liten lille gullet var <3 Han hadde gulsot her som dere sikkert ser. 

Men nå skal jeg pakke tingene til Dan Liam, stelle meg osv for så å dra til sørlandsparken litt før jeg skal hente folket på flyplassen ! Wiihi. Ha en strålende fin dag =)

Én kommentar

Caroline

21.06.2012 kl.20:05

Fine lille skatten <3 Såå liten han var. Tiden går alt for fort. Påtide med nr 2 snart nå Monica :D

Skriv en ny kommentar

Lilypie First Birthday tickers
mo9caaa90

mo9caaa90

22, Søgne

Heter Monica og er 22år, har en liten gutt på 10 uker <3 Forlovet og samboer med Patrik. Bor på Sørlandet.

hits