Fysioterapaut.

Idag har vi vært å levert bilen på verksted for EU godkjenning, spennende. Vet det er litt små ting som må fikses på så vi får tilbake bilen igjen imårra! Vi var også på helsestasjonen hos fysioterapauten med Dan Liam idag, han er litt flat i bak hodet å liker ikke å ligge på magen, vi fikk litt tips på åssen vi skal få han til å ligge på magen sånn at hodet ikke blir helt flatt. Så nå skal vi gå til innkjøp av gymmatte og spesial hodepute til han, kun det beste for lille gutt. Ho la merke til hvor opptatt han er av leker osv og han strekker armene etter lekene og har fått full kontroll på bevegelsene og klarer å samle hendene mot midten og så ta tak i leken, ho sa det var veldig tidlig å kunne ha så god kontroll og være så opptatt av leker så det var veeeldig bra. Flinke gutten min, men sånn har han holdt på lenge nå! Lurer også på om det er noe tenner på vei hos han, han sugler utrolig mye om dagene og skal blite i alt han får tak i.Begynt med bitering til han nå, falt godt i smak hos mini.

Ellers er det handelens dag på Torsdag og gitt om jeg gleder meg til det dere, har venta på denne dagen i ett år nå! Godt at det er meldt bra vær så man slipper å stresse rundt i byen og bli dass blaut, Michael skal se etter Dan Liam mens meg, Tina & Vår er å shopper. Det er alt for mye folk i byen på handelens dag og det blir bare stress å ha han med ned da, og han koser seg hos onkel Michael uansett.

Men nå har jeg masse klesvask å få bort etter en uke på hytta så må bare komme igang mens Dan Liam har en liten middags hvil. Håper dere får en fin dag.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lilypie First Birthday tickers
mo9caaa90

mo9caaa90

22, Søgne

Heter Monica og er 22år, har en liten gutt på 10 uker <3 Forlovet og samboer med Patrik. Bor på Sørlandet.

hits