Hektiske dager.

Dagene her går i ett kjør så har desverre ikke rukket å oppdatere dere med noe innlegg !

I helga tok meg å Dan Liam turen til mamma å pappa i Lyngdal en tur og var der til Søndagen. Vi slappet kun av og gjorde fint lite, utrolig deilig. Fikk bytta inn den ene dåpsgaven i 3 maileg kaniner, skal vise dere bilder litt senre. Fikk mamma's hjemme lagde kjøttkaker i brun saus, hamburgerrygg og grill mat. NamNam! Skulle være smart å kjøre hjem Søndag kveld så jeg slapp felles ferie trafikken med masse bobiler osv, men tydeligvis flere som tenkte just det samme. Haha!

Ellers har vi besøk av Vår & Michael mens Tina er på ferie i Nord Norge ! Var en tur på Sørlandssenteret med Vår & Weronica igår mens guttan passet Dan Liam hjemme. Shoppet utrolig nok ingenting, kun 4pk med våtservietter. Weronica var den som fikk med seg mest. Hehe.

Og idag ble Justin Bieber biletter for salgs via noen koder på rimi, hvorfor visste ikke jeg det igår ????? Leste tilfeldigvis på face at ei vennine hadde skaffa seg biletter så da var det rett til Tangvall for å skaffe seg koder på rimi men tror du det var flere igjen ?? NEI. Så da ringte jeg rundt til alle rimi butikkene i Kr.sand og Lyndal og alle var tomme. Heeeldigvis hadde de flere igjen på Finnsnes, så fikk svigermor til å hente ut 3stk. Når vi endelig har fått kodene så er det alt for stor pågang på bilettservice så vi får ikke logga inn å kjøpe bilettene, skal prøve igjen senere ikveld vis ikke er det bare å vente til Torsdagen.

Akuratt nuu skal mini snart mates så drar vi opp til oldemora til Dan Liam og møter de som kom fra Nord Norge. Blir koselig å se alle mann igjen, de har jo ikke truffet Dan Liam enda.. Så må avslutte her, legger med noen få bilder.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lilypie First Birthday tickers
mo9caaa90

mo9caaa90

22, Søgne

Heter Monica og er 22år, har en liten gutt på 10 uker <3 Forlovet og samboer med Patrik. Bor på Sørlandet.

hits