Sykehus besøk.

Da var jeg hjemme igjen, besøket er dratt hjem, Patrik er på trening og Dan Liam har sovnet for natta! Så da får ho mor sette igang å rydde, vaske litt klær osv. Har ikke orka å rydde denne uka da det ble like rotete med en gang igjen. Blir ofte det når det er fullt hus.

Var så koselig å besøke Caroline, Kay og Kaja Sofie på sykehuset. Herregud å nydelig ho var. Helt sykt å tenke på at det bare er 4mnd sia Dan Liam var så liten, de vokser så utrolig fort. For min del kunne de veldig gjerne vært så små en goood stund. Så nå gleder jeg meg MASSE til alt vi har i vente sammen med den nybakte familien på 3, Kaja Sofie og Dan Liam skiller jo bare 4mnd så de vil nok ha mye glede av hverandre etterhvert.

Ellers er planene for resten av helga veldig lite faktisk, skal hente Tina på kjevik imårra og det er det eneste som står på planen. Muligens vi tar en tur til svigers og en tur til mamma og de som er på gjestehavna her i Kr.sand med båten. Kommer litt ann på hva vi orker siden alle dagene har gått i ett kjør .

Skal prøve å leve på vann, knekkebrød, grønnsaker, kylling og frukt fra Mandagen av så får vi se hvordan det går. Prøvde en NoaNoa bukse jeg kjøpte for ca 2mnd siden og den er nå alt for stor i livet, hiiimla typisk siden den kosta rett over 1000kr og kan ikke bruke den lengre. Meeen pyttpytt, bedre at det blir for stort enn for smått. Haha.

Men nå skal jeg hive meg igang her med ting som må gjøres. Håper dere får en fin kveld :)


Søte Kaja Sofie <3


Én kommentar

kineee

14.07.2012 kl.22:19

så utrolig søde hu e:)

Skriv en ny kommentar

Lilypie First Birthday tickers
mo9caaa90

mo9caaa90

22, Søgne

Heter Monica og er 22år, har en liten gutt på 10 uker <3 Forlovet og samboer med Patrik. Bor på Sørlandet.

hits