Neste år .

Etter mye om og men og mye tenking har vi bestemt oss for å utsette USA turen til neste år, egentlig var planen å reise sammen med mamma & pappa til leiligheten de sin i Florida nå i Oktober/Novemner. Vi har tenkt litt på at det blir nok lettere å reise samme tid til neste år og da er Dan Liam over 1 1/2 år og det blir nok lettere å ha han med på en flyreise da, samt at han kan da kan gå og være mer i sola å bade. Han får nok også mye mer glede av å reise til USA da, nå er han jo så liten og vi vet jo ikke hvordan han ville taklet varmen heller. Men så har vi noe å se frem til vertfall, kjedelig å plutselig måtte vente så lenge siden planen var å reise nå i år. MenMen, var nok ett smart valg. Så nå er det bare å begynne å spare penger så kan vi shoppe en hel hau og jeg håper vi tar turen til disney land også da! Kan også være at vi får reist ned mens det er Black Friday, det er min store drøm. Det gikk ikke i år pga pappa er i nordsjøen akuratt da det er Black Friday i år så vi krysser fingrene at han ikke er på jobb da til neste år .

Ellers klør lille gutt noe skikkelig i gommene for tiden, får skikkelig vondt av han. Vis han ikke får tak i noe å bite i så blir han ill sint stakkars. Håper bare tennene kan komme snart så han slipper å bli så plaget. Kan ikke være godt å klø konstant og ikke få gjort noe med det. Godt vi ikke husker hvor vondt det var. Hehe. Han har nok av ting han biter i fortiden.


Dan Liam er lagt for natten og mannen er kommet hjem fra trening så nå blir det søndags kos med kjæresten resten av kvelden.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lilypie First Birthday tickers
mo9caaa90

mo9caaa90

22, Søgne

Heter Monica og er 22år, har en liten gutt på 10 uker <3 Forlovet og samboer med Patrik. Bor på Sørlandet.

hits