Hva er i posene.

Ser ut som sola er kommet for å bli en liten stund, deiiiiilig! Dagene har gått til avslapping og rydde litt i huset osv. Vi hadde besøk av Stephan & Yngvil igår da vi hadde pizza fra pizzabakeren og koste oss med tv. Gubben har vært å kjøpt klesskap til soverommet til Dan Liam, vi har jo en kommode der inne men vil heller ha ett skap og bilde kommer når det er kommet på plass.

Ellers feriet Herlige barn 1 år idag og hadde derfor tilbud på høst kolleksjonen til Mini A Ture både igår og idag, eneste som var dumt var at det var en prøve kolleksjon så det var kun i str 56, 74 og 104! De fineste klærne var jo i str 56 selvfølgelig men jeg fikk med meg noen godbiter i str 74 og ett par TOMS sko til KUN 100KR !! Litt av en fangst, dette er også en "prøve kolleksjon" som kommer inn i butikkene nå de neste dagene. De hadde kun 6 par TOMS sko i forskjellige størrelser så jeg var heldig som fikk tak i ett par og samme med klærene der var det kun 1 plagg av hver vare liksom.

Vi har nettopp hatt fiskeboller i hjemmelaga hvit saus til middag og Patrik rydder i boden vi har ute. Han har vært på jobb og henta en henger sånn at vi kan få bort en del dritt som bare samler seg opp! Vi tenkte å se noen episoder av suits når Dan Liam har lagt seg for natta.

Hva er i posene ;) ;) ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lilypie First Birthday tickers
mo9caaa90

mo9caaa90

22, Søgne

Heter Monica og er 22år, har en liten gutt på 10 uker <3 Forlovet og samboer med Patrik. Bor på Sørlandet.

hits