Første helg uten babyen min

Nå har Patrik, Dan Liam og Michael reist til Lyngdal mens meg og Taisen er igjen hjemme. Meg & Caroline skal ut imårra, det er første gang Carro er ute etter lille kaja kom til verden! Mens gutta skal fikse laks og Dan Liam skal kose seg med mormor og bestefar imens. Tenkte at jeg skal få vasket alt av klær å få rydda skikkelig opp jeg ikveld mens jeg er alene, går mye lettere da. Blir rart å ikke ha Dan Liam rundt meg før Søndag men jeg vet han er i gode hender.

Ellers henta jeg den nye vogna på Onsdag og jeg E L S K E R den, kjøpte en emmaljuga scooter s. Vi skulle egentlig ha scooter 2.0 siden de sa de ikke hadde flere s igjen men så fant de en igjen på lager i fargen pp khaki, akuratt den jeg ville ha. Snakk om flaks, ei som ble himla fornøyd da for å si det sånn. Den er en drøm å trille, veier bare 10kg, super lett å legge sammen og tar mye mindre plass i bilen. Nå vil det også bli mye lettere å trille i byen og senter osv siden det er svingbare fremhjul på den. Den er jo enda litt stor for Dan Liam men jeg har voksi posen oppi sånn at den støtter han litt og han stor koser seg i vogng, han får jo med seg alt siden han sitter fremover.

Ellers gjorde jeg noe igår kveld som jeg håper går min vei, jeg krysser både fingrer å tær. Vil ikke si hva det var i tilfelle det ikke går som jeg håper, da blir jeg bare skuffa men går det min vei så lover jeg å fortelle dere det med en gang.

Fant nettopp ett bilde på ipaden som mikki tok rett før de dro. Hihii

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lilypie First Birthday tickers
mo9caaa90

mo9caaa90

22, Søgne

Heter Monica og er 22år, har en liten gutt på 10 uker <3 Forlovet og samboer med Patrik. Bor på Sørlandet.

hits