Ut på tur

Idag tok meg å Dan Liam turen ut på hytta til Henriette & Caspian (tanta til d) så fant vi ut at vi skulle ta oss en trille tur, og trille turen ble på 4 hele timer. Vi spaserte gjennom en skog med mye variert terreng og de syyyyykeste bakkene. Hvor ble det av kondisen sier jeg bare. Utrolig deilig å gå på tur med vogna og vertfall nå når det ikke blir noe motstand hos lille mann etter vi fikk ny vogn.

Jeg må bare si at vogner med plastikk hjul og 2 små Svingbare fremhjul er undervurdert. Jeg var jo veldig spent på Åssen det skulle gå med den nye vogna i skogen og masse ujevnheter! Ooooog det gikk kjeempe bra, veldig deilig at vogna også er så lett som den er.

Når vi kom tilbake til hytta fant Henriette frem plaske bassenget til de to små, var jo så varmt og klamt ute så de syns det var deilig å kjøle seg ned litt!

Idag er jeg super sliten, turen tok jo mye energi og Dan Liam har vært ganske grinete etter vi kom hjem. Pluss det var rett hjem for å rydde osv, vanlige rutiner. Har heller ikke fått i meg noe spesielt med mat heller idag og det er så klamt og lummert ute, er jo håpløst å kjøle ned huset også.

En som er varm, trøtt og sliten stakkars.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lilypie First Birthday tickers
mo9caaa90

mo9caaa90

22, Søgne

Heter Monica og er 22år, har en liten gutt på 10 uker <3 Forlovet og samboer med Patrik. Bor på Sørlandet.

hits