Dårlig blogging

Snakk om dårlig blogging altså, tiden strekker virkelig ikke alltid til.

Siden forje innlegg så har vi hatt jente kveld, har gått endel turer sammen med Henriette & Caspian og blitt sjuk!!

På lørdag som var hadde vi jente kveld hos Tina. Meg , Tina & Carro starta å drikke der og så tok vi en tur på byen i 2 tiden. Viktig å komme seg ut litt med jentene en gang i blant, vi stor kosa oss. Patrik å mikki hadde Dan Liam til Søndagen, de dro på jobb når meg å Tina kom hjem.

Ellers som nevnt har det blitt endel trille turer sammen med Henriette, kjempe koselig og ikke minst godt med noe trim. Vi har gått i vertfall minst 4 timer de dagene vi har gått , var også en hel dag på IKEA & Sørlandssenteret sammen med de små. Gikk over all forventning, de klaga ikke i det hele tatt på alle de timene. Deilig.

På Onsdag var vi på helsestasjonen med Dan Liam for kontroll og han fikk vaksiner denne gangen også, får så utrolig vondt av han når de stikker. Off! Heldigvis kom det ingen bivirkninger denne gangen heller, veldig glad for det. Han veide nå hele 8,2 kg og var 69cm lang. Han er innenfor den normale kurven.

Og jeg har blitt syk IGJEN, det er jo bare 2 uker siden jeg ble frisk. Utrolig slitsomt å være såpass syk og ha Dan Liam alene hele dagen. Patrik drar på jobb 06.30 å er hjemme i 20-21 tiden på kvelden, de jobber overtid hver dag nå før bygget skal overtas og da i helgene også. Sov 1 time inatt siden jeg har fått øreverk på toppen av det hele og mink våkna når Patrik sto opp kl 6 idag. Har vært en lang og tung dag. Sitter her med tidenes hodeverk, øreverk, tett/rennende nese og en dårlig hals. Off, er ikke bare bare gitt ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lilypie First Birthday tickers
mo9caaa90

mo9caaa90

22, Søgne

Heter Monica og er 22år, har en liten gutt på 10 uker <3 Forlovet og samboer med Patrik. Bor på Sørlandet.

hits