Dan Liam

Ja da var Dan Liam blitt hele 8mnd allerede, 21 desember er gutten min 9mnd. Tiden flyr så alt for fort.

Han er en blid å aktiv liten krabat som har vilje å vet akuratt hva han vil, han er kun grinete når han er sulten å trøtt. Han slet jo litt med mage trøbbel de første 4mnd men ble mye bedre fra 5mnd. Han har alltid sovet gjennom hele natta og blir lagt 19.00 på kvelden og står opp alt mellom 07 og 09.00! Der har vi vært skikkelig heldige, han sover også på sitt eget rom.

Han kryper ikke enda men drar seg frem over alt, og gitt om det går fort. Er ikke lenge før han begynner å krype, han løfter rompa og setter seg opp på knærne. Søte gullet mitt.. Dere som har fulgt med på bloggen vet at han ikke likte å ligge på magen, først når han var rundt 5mnd begynte han å rulle rundt og være mer på magen. Og nå går det ingen andre veier enn fremover.

Sitte delen jobber vi enda litt med, vis han sitter og er opptatt med en leke eller noe da klarer han å sitte men med en gang han ikke har fokus på noe så går han rett på magen igjen. Men det er jo ting som kommer seg.

Jobber forsatt med og få han til å si mamma og pappa men han er ikke helt enig enda. Foreløpig går det i dadda og masse baby prating og høye lyder. Hehe. Brummer som en bil og koser seg.

Når han var 4mnd så vi begynnelsen på 3 tenner men alle har trakk seg tilbake igjen er først nå for 2-3 uker siden at de to nederste frem tennene hans har begynt og komme opp. Har ikke merket noe til de typiske plagene enda, ikke våken netter eller feber. Mulig vi er så heldige og slippe unna.

Måltider han får om dagen er flasker, middags glass og grøt. Han får 3 flasker om dagen og kun ett grøt måltid, og han virker fornøyd med det. Vil gi han flaske så lenge han forsatt vil ha det siden det er viktig at han får næringa i melka. Ellers er han veldig glad i frukt og fruktnos, vi prøver å gi han mer og mer vann. Blir jo litt smaks prøver av is o.l også.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lilypie First Birthday tickers
mo9caaa90

mo9caaa90

22, Søgne

Heter Monica og er 22år, har en liten gutt på 10 uker <3 Forlovet og samboer med Patrik. Bor på Sørlandet.

hits