Kommer seg

Ja da var formen sånn nogenlunde tilbake igjen, magen er ikke tipp topp men kaster heldigvis ikke opp lengre. Har ikke hatt spysjuka på maaaange år og jeg håper det blir enda flere år til jeg får det igjen. Æsj.

Var veldig redd for at mini også skulle bli smitta av alle oss andre å få samme dritten men ser ut som han slipper. Eneste er at han har hatt litt av noen bæsje bleier idag stakkars, så kanskje det er måten han får omgangssyken på? Stakkars lille.

Disse dagene har vi ikke gjort noe annet enn å bare slappe helt av, er enda hjemme hos mamma og pappa! Takk og lov for det, godt å ha noen til å passe mini når man ligger strak ut å er sjuk. Han begynner og bli stor og vet akuratt hva han vil, da er det ikke like lett for meg å springe mellom han og doen hele dagen.

Ser ut som vi blir her til søndag, Patrik skulle egentlig komme idag men måtte jo jobbe overtid både idag og imårra.

Siden formen er betraktelig bedre idag så har vi vært ute å kosa oss i snøen. Han likte seg godt i akebrette sitt. Hihi! Blir nok endel turer på han i akebrettet fremover så lenge snøen holder seg. Vil ikke være ute for lenge omgangen med han siden det er himla kaldt ute.

Ellers er det finalen til norske talenter idag, det vil jeg få meg.

Men avslutter her, tenkte og prøve å få i meg noe mat ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lilypie First Birthday tickers
mo9caaa90

mo9caaa90

22, Søgne

Heter Monica og er 22år, har en liten gutt på 10 uker <3 Forlovet og samboer med Patrik. Bor på Sørlandet.

hits