Store bror (!) <3

Ja da var det blitt en stund allerede siden forje innlegg. Har ikke vært så himla engasjert i denne blogginga om dagene men vi prøver igjen, så ser vi hvor lenge det vedvarer denne ganga.

Over til overskriften, Dan Liam blir storebror til ei lita jente i Juni <3 Vi har fått termin 25 juni, så det blir knappe 15mnd mellom dem. Og nei det var langt fra planlagt til dere som lurer på det. Vi gleder oss kjempe masse til ho kommer <3 Gøy med en av hver og de vil få mye glede ut av hverandre når de er så tette.

Tiden fremover kommer nok til å bli hektisk men absolutt verdt det. Tenk at lille gutten min allerede blir STORE BROR. Han er ikke mye liten lengre gitt, mamma's hjerte skatt <3

Skal bli koselig med litt rosa i hus og jente ting. Har allerede begynt å handle litt klær til ho, greit å få kjøpt litt på salg. Går jo så mye klær det første året!

Ellers har Dan Liam starta i barnehage, en familie barnehage ikke langt fra her vi bor og han stor trives. Han skal bare gå to dager i uka, tirsdag og torsdager. Idag var han der tre timer alene og det gikk over all forventing. Han kommer til å stor trives der vertfall, var så sliten at han sovna fra 13.00 til 16.30.. Normalt legger han seg for natta kl 19.00 men idag holdt han ikke ut lengre enn 18.00 stakkars, sovna med en gang.

Jeg avslutter nå jeg. Ha en fin kveld videre folkens

Én kommentar

Martine

24.01.2013 kl.21:06

Digger Bloggen din

Skriv en ny kommentar

Lilypie First Birthday tickers
mo9caaa90

mo9caaa90

22, Søgne

Heter Monica og er 22år, har en liten gutt på 10 uker <3 Forlovet og samboer med Patrik. Bor på Sørlandet.

hits