Forskjellen på graviditetene

Tenkte jeg kunne skrive litt om forskjellene på graviditeten med Dan Liam og denne graviditeten.

Med Dan Liam var jeg utrolig dårlig i formen, kasta opp hver dag de 4-5 første mnd. Jeg fikk ikke i meg no særlig med mat og sov hele dagen omtrent. Sleit veldig med ryggen og jeg er ganske sikker på at jeg hadde (har) bekkenløsning men hva hjelper det når man har en udugelig mannlig lege. Halsbrannen kom også snikende på etterhvert og varte dag ut og dag inn helt til han var ute! Jeg MÅTTE ha cola hver eneste dag (likte ikke cola før) Hormonene merka jeg ingenting til, ble ikke sur osv over små ting. Godt for Patrik sin del, haha.

Denne graviditeten er annerledes, jeg kasta kun opp i 3 uker ca. Er ikke i nærheten av å være like trøtt denne ganga og halsbrannen er ikke kommet riktig enda men kjenner på kvelds tid at den kommer snikende på. Jeg er sulten heeeele tiden og det er utrolig irriterende skal jeg si dere, føler aldri jeg blir mett. Huff.. Ellers er jeg ikke avhengi av cola denne gangen, har ingen cravings denne ganga faktisk. Hormonene derimot, hoho. De er på topp og jeg kan bli sur over de minste ting om dagene. Ryggen er ett mareritt noe som er ganske tungt med tanke på at jeg går å bærer på Dan Liam osv som veier 10kg.

Jeg fikk aldri no stor mage med Dan Liam og la ikke på meg no særlig heller, denne ganga merker jeg at jeg kommer til å bli større. Så det blir spennende å se åssen hverdagen med Dan Liam blir når magen er svær !

Dagene går ufattelig fort syns jeg, er alerede halvveis i graviditeten og det er helt syyykt og tenke på. Men deg går nok så fort siden dagene går unna med en liten gutt i hus. Vips så er ho her gitt.. Og vi gleder oss masse :)

Én kommentar

Ada

25.01.2013 kl.21:08

Digger Bloggen din

Skriv en ny kommentar

Lilypie First Birthday tickers
mo9caaa90

mo9caaa90

22, Søgne

Heter Monica og er 22år, har en liten gutt på 10 uker <3 Forlovet og samboer med Patrik. Bor på Sørlandet.

hits