Fødsel

Ja da er det bare 4mnd igjen til termin alerede, går alt for fort etter min mening. Har så sykt lite lyst til å gå gjennom en fødsel igjen, føler jeg nettopp har født noe jeg egentlig har. For 11mnd siden gikk jeg gjennom det værste jeg noengang har vært med på.

Er nok mange mødre som kan si at en fødsel er ett sant helvette men likevel hører man om alle de som syns det var helt fantastisk og smerten den glemmer du, hva slags smertestillende var det dere egentlig fikk??? Skulle gjerne hatt en dobbel dose av den til neste fødsel takk..

Enda kjenner jeg ikke en person som ikke syns fødselen var grusom vond, de husker forsatt hvor vondt det var. Misforstå meg rett da dere, er jo helt fantastisk å endelig få ut barnet ditt til verden men selve fødselen er jo helt jævlig (!)

Husker fødselen min som om jeg sku født igår altså, smerten og alle timene du følte deg hjelpesløs. Fra de første riene starta til han var ute så tok det 39 timer, 39 timer uten søvn og ingen mat. Klarte verken å spise eller drikke no særlig, fikk jo selvfølgelig veneflo i hånda og næring gjennom der.

Jeg er livredd for sprøyter og hadde klare meninger om 0 bedøvelse, kun lystgassen. Vel, jeg endte opp med det meste jeg kunne få og epiduralen var jo som å komme til himmelriket. Kommer nok til å ta epiduralen mye fortere denne ganga.

Jordmora mi vil ha en dobbel time med meg til uka for å prate om fødsel angsten min, tror ikke det kommer til å hjelpe noen verdens ting men why not.. Ungen må jo ut på en eller annen måte uansett! Off jeg har ikke mye lyst altså.

2 kommentarer

Edel Janita

26.02.2013 kl.20:15

Ingen tvil om at en fødsel er smertefull. Selv brukte jeg ingen bedøvelse på mine fødsler, mest fordi jeg har klart meg veldig fint uten (helt til slutten av fødselen, og da er det jo forseint likevel, hehe). Men selv det er det vondeste man går igjennom, så er det jo også det mest fantastiske. Lykke til med din fødsel nummer to, jeg syns iallefall nummer to var bedre enn den første, selv om dette er veldig individuelt. :-)

mo9caaa90

26.02.2013 kl.22:07

Ja er en fin og grusom opplevelse :) Krysser fingrene for at det går bedre denne gangen :)

Skriv en ny kommentar

Lilypie First Birthday tickers
mo9caaa90

mo9caaa90

22, Søgne

Heter Monica og er 22år, har en liten gutt på 10 uker <3 Forlovet og samboer med Patrik. Bor på Sørlandet.

hits