Sykdom

Igår kveld kl ni bråvåknet lille gullet med hyl skriking over babycalleren, skjønte ingenting med en gang. Gikk opp for å se til han og der lå han i senga og bare skrek med sutten i munnen stakkars. Snørret bare rant ut av nesa, dårlig i halsen, tårer som trilla og han var kjempe varm. Jeg tok han med ned for å se om han ville ha noe melk men det ville han ikke, han forsatte bare å skrike en god stund så tok Patrik og målte feberen på han og feber hadde han så da var det bare å gi han stikkpille. Han har aldri før fått stikkpiller eller hatt feber, han spente hele kroppen og rista som bare det når han fikk stikkpilla. Jeg begynte å grine sjøl for jeg fikk så vondt av han, har aldri sett han sånn før. Men tid til kos har han forsatt ikke! Blir han ikke bedre snart så er det legen neste.

Kom nettopp inn døra, var en tur på besøk hos Caroline å fjasa ;) Ooooh, fikk en skål med en nydelig sjokolade is. NamNam, nå kommer jeg til å ha cravings på den fremover.

Mann og barn har vært alene hjemme noen timer og huset er bomba. Er bare å sette igang her ja! Håper dere har hatt en flott kveld:)

Får ikke lagt med bilder.. Blogg.no i ett nøtteskall

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lilypie First Birthday tickers
mo9caaa90

mo9caaa90

22, Søgne

Heter Monica og er 22år, har en liten gutt på 10 uker <3 Forlovet og samboer med Patrik. Bor på Sørlandet.

hits