København

Nå er det bare litt over en uke til jeg skal på weekend tur til København med Tina & Henriette, en aldri så liten husmor ferie.

Vi har 3 og 1/2 dag i København og ingen av oss har vært der før. Noen som har vært der og vil dele noen tips om butikker med baby/barne tøy, restauranter og ellers ting som er verdt å få med seg ??

Jeg er veldig glad i danske merker som feks WHEAT og mini a ture så håper virkelig jeg finner noen butikker som selger disse merkene, samme med maileg kaninene da jeg har hørt at de er billigere i Danmark. Har lyst på noen til lille mor i magen.

Regner med vi kanskje tar oss en tur på tivoliet også å kikker mens vi er der, skal bli skikkelig deilig med en aldri så liten ferie. Noen dager uten bleieskift og klesvask, Dan Liam kommer til å kose seg masse hjemme sammen med pappaen sin så da klarer jeg også å kose meg.

Får pakke med meg gode sko siden vi blir nok ikke å være mye på hotellet, så får de to andre kose seg med vin til maten og jeg får ha vann/brus. Hah! Denne turen ble bestilt før jeg fant ut at jeg var gravid! Skal ærlig innrømme at jeg hadde gleda meg litt til å kose me litt med vin på ferie og sjekke utelivet men ville ikke bytta ut prinsessa for noen glass vin altså . Det kan jeg ta igjen når lille mor er kommet til verden!

Så har dere noen tips tar jeg de godt imot :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lilypie First Birthday tickers
mo9caaa90

mo9caaa90

22, Søgne

Heter Monica og er 22år, har en liten gutt på 10 uker <3 Forlovet og samboer med Patrik. Bor på Sørlandet.

hits