NAV kan kysse seg .

Fikk nettopp tlf av Patrik om at han måtte jobbe overtid igjen, jeg er så lei av den overtida og syns syns på han som må jobbe så ufattelig mye stakkars. Han er ganske sliten for tiden for å si det slik.

Lille gutt våknet heldigvis bedre i formen idag, virker mer pigg en igår og han har ikke feber. Litt små grinete avogtil men ellers er han tipp topp! Han var ganske trøtt så prøvde å legge han litt i senga før det er middag men han ligger å prater til den store gull medaljen der oppe, så er vel bare å ta han ned igjen.

Rakk heldigvis å spise litt mens han har vært oppi senga, baguetter med crisp salat og italiensk salat det er noe jeg virkelig har fått dilla på etter jeg ble gravid igjen! Godt og enkelt.

Ellers kan NAV dra en viss plass, blir passe irritert når pengene ikke kommer på konto når de skal. Selv om jeg alerede har ringt de 2 ganger denne uken og lovet meg pengene innen imårra og idag var det bare ; Oisann, han ene ordner det nå så pengene er på konto innen noen dager .. KYSS MEG!!!!

En som er meget opptatt av megaklossene sine :)

Taisen ligger på gulvet og følger med på storebroren sin .

NamNam <3

Én kommentar

dreamhearts

27.02.2013 kl.14:59

Heii

Fin blogg du har !!

Hadde blitt utrolig glad om du tokk en titt innom bloggen min og kommenterte !<3

Skriv en ny kommentar

Lilypie First Birthday tickers
mo9caaa90

mo9caaa90

22, Søgne

Heter Monica og er 22år, har en liten gutt på 10 uker <3 Forlovet og samboer med Patrik. Bor på Sørlandet.

hits