Deilig søndag

Det ble ikke noe film igår gitt da Patrik fant ut at han bare skulle sove over hos broren siden de begge to skulle på jobb idag tili og han bor nærmere jobb enn hva vi gjør. Så jeg kosa meg med de siste episodene av the vampire diaries i sesong 4 som er kommet ut så nå er det bare å pine seg frem til 15 mars da neste episode kommer.

Meg å skatten tok å besøkte tante Tina, en liten stund siden Dan Liam hadde sett tante og syns det var stas å komme på besøk der igjen! De bor jo i blokk og i samme blokk bor også oldemoren til Dan Liam så vi gikk alle tre på besøk der også, svigerfar og perle kom også mens vi var der. Perle er kusina til Dan Liam. Og vi fikk servert de beste vafflene dere kan tenkte dere, er noe av det beste jeg får !

Mini er lagt for natten alerede siden han var helt utkjørt nå når vi kom hjem, sovna i bilen på vei hjem og greier. Normalt har han vertfall 2 blunder i løpet av dagen men idag ble det bare en så det er forståelig.

Jeg skal få vaska litt klær osv tenkte jeg, greit å ha det ferdig vaska å tørt før jeg må begynne å pakke til København turen. Nå er det bare dager igjen til vi reiser, jippiii. Gleder meg masse.

Tante plasserte meg likegodt oppi her så ho hadde kontrollen. Hihi (!)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lilypie First Birthday tickers
mo9caaa90

mo9caaa90

22, Søgne

Heter Monica og er 22år, har en liten gutt på 10 uker <3 Forlovet og samboer med Patrik. Bor på Sørlandet.

hits