Siden sist

Ja da er det en stund siden det har blitt noe innlegg her gitt, blogger for det meste fra iphonen og de 4 siste innleggene jeg har prøvd å publisere har ikke blitt publisert så jeg prøver igjen.

Siden sist så har jeg jo vært på weekend tur i København med min svigerbror og dama hans, ble en god del shopping for å si det slik. Er litt skuffa over utvalget når det kommer til baby og barneklær altså, ettersom mini a ture, WHEAT osv er danske klær så regnet jeg med å finne mye av dette men neida. Ellers var det MASSE klær ol til gutter der nede, til en helt latterlig pris. Shoppingen besto av klær til Dan Liam, lille tuppa i magen og Patrik da jeg ikke gidder kjøpe noe særlig til meg sjøl når jeg er gravid, venter til jeg er ferdig med denne graviditeten.

Slenger med noen bilder fra instagram.

3 kommentarer

Vilde

13.03.2013 kl.06:15

Vilt god blog! Har ikke blogg lenger selv, men har blitt tipset om en sykt bra konkurranse! Premien er et gave kort, så den er verdt å melde seg på! Kanskje du har flaks? :-D

Trine-Lise - KONKURRANSE

21.03.2013 kl.04:16

Har du lyst til å vinne en storbyferie for 2 personer? :-D Vi har en konk nå med de i premie!!! Delta da!!!

Therese

04.04.2013 kl.23:26

Hei på deg! Virkelig fin bloggg. Merker du tar bloggen på alvor. Det blir gøyere å lese da! Tidligere blogget jeg, men jeg fikk teite kommentarer at jeg ville bare slutte. Det må ikke skje med deg! Da vinner de teite. Men jeg har noe til deg :-P! Jeg ble akkurat med i en sykt bra konk hvor du kan vinne en iPad mini. Jeg har kjempe lyst på en, så jeg håper jeg vinner, men kanskje du er heldigere enn meg?! :-D Prøv da vel!

Skriv en ny kommentar

Lilypie First Birthday tickers
mo9caaa90

mo9caaa90

22, Søgne

Heter Monica og er 22år, har en liten gutt på 10 uker <3 Forlovet og samboer med Patrik. Bor på Sørlandet.

hits